Welkom

De mobiele pagina Paragnost-rotterdam.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Wagenmenner  door mediums

Tarotkaart Wagenmenner

De Grote Arcana  -  Bewustzijn
Tarotkaart van 26 februari : Wagenmenner
De Tarotkaart Wagenmenner is een tarotkaart die duidt naar beheersing over je spiritualiteit en je angst. Stop met stressen en gepieker, het is het moment om alles op orde te stellen en om actie te ondernemen. Je hebt de keuze om al je levenswensen te laten uitkomen, al je levensdromen liggen binnen bereik. Zonder de Wagenmenner zouden de paarden elk hun eigen pad bewandelen en zou er crisis ontstaan. Volgens deze Tarotkaart heb jij de beheersing om andere mensen en je eigen gevoelens en angst te sturen. De gezichten zullen dezelfde kant uit moeten kijken zodat de grotere doelen via samenwerken tot een begrip kunnen komen. Alleen wanneer je jezelf volledig kan sturen en al je spirituele gevoelens, angst en hersenspinsels kan concentreren op je doelen, zal je in staat zijn om andere mensen en de situaties compleet te beheersen en te besturen. Hierdoor kan je alles behalen wat je maar wensen kan, alles is dan ook mogelijk.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven